ROUTE

de routes

In verschillende kerkjes zal op een zelfde tijdstip een workshop/les plaatsvinden gedurende een uur aan een groep deelnemers. Groepen zijn zo samengesteld dat in iedere kerk de gepaste afstand van 1,5 mtr aangehouden kan worden. Actieve yogalessen vinden ook plaats naast de kerk in het gras. Na de les is er tijd om naar de volgende les te gaan, nog even rond te kijken in de prachtige dorpjes.

Zie hieronder de verschillende routes in verschillende kleuren. Ben je er beide dagen? Dan passeer je alle kerkjes. Voorkeur route kun je opgeven bij aanmelding, we doen ons best je in te delen in die groep.

Zelf meenemen: yogamatje, bord/kopje/bestek voor als je blijft kamperen ivm ontbijt, drinkfles voor water

FIETSENVERHUUR Wil je een fiets huren? (gewone fiets, geen e-bike) Dat kan voor €15 het hele weekend. WEL DOORGEVEN DAT JE EEN FIETS WILT HUREN! SOULJOY@LIVE.NL  Afhalen en betalen fiets vanaf 9:00 camp Zuiderhorn, inleveren zondag einde middag ook camp Zuiderhorn.

LUNCHPAKKETJE MEE? Voor €7,50 krijg je heerlijke Vega wraps mee plus energieversnapering voor op de fiets. Bestellen via: souljoy@live.nl

DINER Verzamelen in het ' Spijslokaal' te Warffum om 18:00. Diner plus klankschalen concert moet je je voor opgeven via kaartverkoop. Diner bestaat uit vegetarische maaltijd plus 1 drankje naar keuze.

Onderstaand de tijden van de routes tussen 10:00 en 17:00. Op zondag is er de gezamenlijke afsluiting rond 18:00 in de kerk te Warffum. De hathaflow op het wad is dan iets korter om ook rond 18:00 weer in Warffum te zijn voor de afsluiting.

Op zondag zijn routes B en D vol!! Dus op zondag A, C, E route mogelijk

De afsluiting is op zondag 18:00

Alle kerkjes komen aan de beurt in het hele weekend. Ook op de camping en op de dijk! gaan we genieten van yoga en een ligconcert op camp Zuiderhorn.

-Je kunt niet op eigen houtje de route doen omdat we anders opstoppingen krijgen en er een Max is voor iedere kerk. Let dus op tijd en plaats waar je dient te zijn.

-Stel nou dat het regent... dan zullen er aanpassingen zijn wat betreft tijden/locaties.

Alle routes zijn ongeveer 25 km lang en gemiddeld 1,5 uur fietsen. De routes zijn op zaterdag en zondag te volgen in groepjes ivm Max aantal personen per kerk.

Adressen:

Camp Zuiderhorn - camping  piano ligconcert 8:45 zondag

Onderdendamsterweg 2, 9989 TG Warffum

Kerk Warffum - ontvangst/ontbijt/lunch Oosterkerkpad 7a 9989 AH Warffum

Het Spijslokaal. Diner za 18:00 Oosterkerkpad 3, 9989 AH Warffum

Kerk Breede  Breede 13-16, 9989 TA Warffum

Kerk Tinallinge  Roordaweg, 9954 TT Tinallinge

Kerk Onderdendam  Bedumerweg 34, 9959 PG Onderdendam

Kerk Stitswerd   Stitswerderweg 8, 9999 XJ Stitswerd

Kerk Usquert  Kerkstraat 9, 9988 SN Usquert

Kerk Saaxumhuizen  Nienhuisweg 1, 9957 NG Saaxumhuizen

Yoga op het Wad   Einde schaapsweg Westernieland

Klik hieronder om vast meer te lezen over de geschiedenis van de prachtige kerkjes van deze route.